ASVZ
ASVZ
Wat hebben wij te bieden?
 
Home Open Menu

Wat hebben wij te bieden?

A A A

Waar je ook werkzaam bent, als medewerker maak je deel uit van de totale ASVZ-organisatie. We zien dan ook graag dat je het bij ons naar je zin hebt. Een prettig werkklimaat en heldere algemene arbeidsvoorwaarden helpen hierbij. Onze algemene arbeidsvoorwaarden vind je in de CAO Gehandicaptenzorg.

Voor de secundaire arbeidsvoorwaarden werken we bij ASVZ met een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je als vaste medewerker zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij je persoonlijke situatie. Zo kun je onder bepaalde voorwaarden een deel van je brutosalaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering of vakantie-uren gebruiken voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een fiets, het financieren van een aanvulling op je pensioen of als inleg in je levensloopregeling.

Naast alle zakelijke en financiële aspecten besteden wij ook veel aandacht aan je loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze pensioenregeling loopt via het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Speciaal voor onze sector heeft het IZZ een ziektekostenverzekering opgesteld. Algemene informatie over de verstandelijkgehandicaptensector is te vinden op de website van VGN.