Kies voor een actieve baan in de intensieve begeleiding

ASVZ is een zorgpartner die diagnostiek, behandeling en begeleiding op maat biedt voor mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn. Binnen onze organisatie bestaan intensieve begeleidingsgroepen waaronder een aantal Very Intensive Care (VIC) Workhomes, waar cliënten met ernstige psychische en gedragsproblemen wonen en intensief begeleid worden. Hiervoor zoeken wij nieuwe toegewijde begeleiders met en zonder zorg gerelateerde diploma's en ervaring.

Bekijk onze vacatures
Een begeleider aan het werk.

Wat ga je doen?

Als begeleider ondersteun je jouw cliënten bij hun dagelijks leven. Je doet dat met creativiteit en doorzettingsvermogen. Je gaat bijvoorbeeld met ze op pad, verricht samen diverse activiteiten en creëert structuur en dagritme. Daarbij gebruik je een speciale behandelmethodiek die uitgaat van de mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple-C. Nieuwsgierig?

Meld je aan voor onze voorlichting

Geen zorgachtergrond? Wij leiden je op!

Ook zonder specifieke zorgachtergrond ben je welkom bij ASVZ. Werken in de intensieve begeleiding vraagt soms veel van je, zowel fysiek als mentaal. Daarom werken er bijvoorbeeld medewerkers met een CIOS- of HALO-opleiding bij ons. We leiden je graag op tot zorgprofessional en geven tijdens je werk de juiste coaching en begeleiding.

“Mijn ervaring als fitnesscoördinator komt goed van pas bij de activiteiten die ik met mijn cliënten doe.”

Marco Mollet

Ondersteunend begeleider