ASVZ
ASVZ
Stage lopen bij ASVZ
 
Home Open Menu

Stage lopen bij ASVZ

A A A

Om ervaring op te doen en kennis te maken met ons vakgebied, biedt ASVZ je een stageplek voor onder meer de volgende opleidingen: medewerker maatschappelijke zorg (MMZ niveau 3 en 4), verzorgende, verpleegkundige en sociaal-pedagogische hulpverlening (SPH).

Hiertoe sluiten wij een stageovereenkomst met je af. Je krijgt een stagevergoeding die is vastgelegd in de CAO Gehandicaptenzorg. Om stage te kunnen lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Tijdens je leertraject krijg je ondersteuning van een stagebegeleider. Natuurlijk hopen wij dat je ervaringen bij ASVZ zo goed zijn dat je na afloop van je studie graag bij ons komt werken.

Wil je bij ons een SPH/HBO-stage lopen, stuur dan een e-mail t.a.v. Jocelyn Nugteren (stagecoördinator ASVZ): stage@asvz.nl. Voor de overige stages kun je je in het algemeen melden bij het BPV-bureau van het ROC waar je leerling bent. Daar zijn de beschikbare plaatsen binnen ASVZ bekend.
 

Vacatures

Wat anderen zeggen

Interview met Mark Vervuurt - projectleider e-health en behandelaar bij ASVZ >> https://t.co/UMU7yIOYlJ #ehealth… https://t.co/zH9aJkN8m2

Reply Retweet Favorite