ASVZ
ASVZ
Sollicitatieprocedure
 
Home Open Menu

Sollicitatieprocedure

A A A

Voor iedereen die is geïnteresseerd in een baan bij ASVZ willen we op deze pagina graag meer informatie geven over onze sollicitatieprocedure.

 ASVZ is een grote organisatie waar bijna 5000 medewerkers werkzaam zijn. Dit betekent dat wij met grote regelmaat vacatures hebben. Om dit allemaal goed te laten verlopen, is de procedure in een aantal stappen ingedeeld.

 1.     Solliciteren kun je onder andere via het digitale sollicitatieformulier. We geven de voorkeur aan deze manier, maar ook via een email met daarin je motivatie en c.v., of via een brief per post kun je natuurlijk solliciteren.

2.     Wanneer wij je brief hebben ontvangen, krijg je daarop altijd een bevestiging. Nu doen we dit nog via de post, maar op termijn zal dit via e-mail gebeuren. Het is dus prettig als je bij je sollicitatie je e-mailadres vermeld.

3.     Na briefselectie krijg je van ons te horen of wij verder in gaan op je sollicitatie. Gaan we met je verder in de procedure dan betekent dat dat je wordt uitgenodigd. Ook dit zal steeds vaker via e-mail plaats vinden.

  •  Online test voor assistent begeleiders: We gebruiken ter voorbereiding op gesprekken, maar ook als selectiemiddel, een online test die door de kandidaat ingevuld moet worden. Dit geldt - in eerste instantie - voor alle sollicitanten voor een functie als assistent begeleider binnen wonen, ambulante dienstverlening, gezinsondersteuning, dagactiviteiten of intensieve begeleiding.

    Wanneer je brief voor één van deze functies is geselecteerd, krijg je een e-mail met het verzoek om de online test in te vullen. Nadat je deze test, binnen de gestelde termijn (2 dagen), via de mail hebt teruggestuurd, wordt deze beoordeeld en krijg je een brief waarin staat vermeld of je verder in de procedure bent. Als dat zo is, dan wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

4.     Het sollicitatiegesprek is vervolgens bepalend voor de verdere keuze of je geschikt bent voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Wellicht is er een andere kandidaat die net beter past of een betere indruk achterlaat bij de sollicitatiecommissie. Wanneer we echter van mening zijn dat ook jij een geschikte kandidaat bent om bij ASVZ te komen werken, dan krijg je een bericht dat je wordt opgenomen in onze portefeuille.

Wij hopen dat we je door dit overzicht een duidelijk beeld hebben gegeven van onze sollicitatieprocedure. Als je hier nog vragen over hebt, kun je contact opnemen met één van onze medewerkers (secretariaat P&O, telefoonnummer 0184-491 385).