ASVZ
ASVZ
ASVZ, een betrokken werkgever
 
Home Open Menu

ASVZ, een betrokken werkgever

A A A

Elke cliënt de beste zorg en dienstverlening bieden. Daar doe je het voor bij ASVZ.
We streven naar maatwerk in onze begeleiding en ondersteuning. En dat kunnen we alleen met vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. We investeren dan ook veel in de kwaliteit van onze mensen. Innovatie van onze zorg en dienstverlening vinden we belangrijk. ASVZ won tweemaal op rij de Gehandicaptenzorgprijs. In 2010 met de voorlichtingskoffer 'Kinderen waar kies ik voor' en in 2012 voor het boek Triple-C.  

Onze woon- en werkgroepen zijn kleinschalig opgezet en kennen een sterke regionale binding. Tegelijkertijd kun je als medewerker van ASVZ profiteren van de mogelijkheden die een grote organisatie te bieden heeft. In 2013 is Wim Kos, voorzitter van de raad van bestuur van ASZV, genomineerd voor zorgmanager van het jaar 2013. De prijs ging naar Olof Suttorp, bestuursvoorzitter van het Amphia Ziekenhuis Breda en helaas niet naar onze bestuurder. Van de genomineerden is een mooi filmpje gemaakt wat goed weergeeft hoe het is om bij ASVZ te werken.

 

 

Vacatures

Wat anderen zeggen

Brand #asvz #udenhout is Meester. Drie personen zijn door ambulancepersoneel behandelt. Een persoon is voor nader c… https://t.co/BmkmPMFam1

Reply Retweet Favorite